Vill du jobba hos oss?

 

Skicklig maskinist?

Erfaren anläggningsarbetare?

Projektledare som kan motivera?

 

 

 

 

Just nu söker vi en Arbetsledare/Platschef

inom mark och anläggning med kunskap inom anläggningsAMA, AB och ABT.

 

 

 

Arbetsuppgifter: Driva projekt och leda personal.Som arbetsledare/platschef planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr produktionen resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Din planering minimerar slöseri i form av väntan på material, maskiner, besked om arbetssätt med mera. Som arbetsledare är du en viktig del i vårt säkerhetsarbete och strävar alltid efter att vara en förebild.

 

Dina erfarenheter: Som arbetsledare har du ofta byggteknisk utbildning från högskola, universitet eller YH-utbildning. Du kan också ha en bakgrund som yrkesarbetare, kompletterad med intern eller extern utbildning. Betong klass II eller mer är önskvärt och meriterande. B-körkort är ett krav och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. God ledarskapsförmåga.

 

 

Låter det här intressant? Maila CV och kontaktuppgifter till: info@ericsonilima.se

 

 

 

Vi söker även Anläggningsarbetare med Dalarna som arbetsområde.

 

 

 

 

 

 

Vi letar alltid efter kunniga och motiverade medarbetare. Vi verkar i en bransch som utför många olika arbeten och hela tiden dyker nya arbeten upp som gör att vårt personalbehov varierar. Välkommen att sända in din ansökan till info@ericsonilima.se

Kyrkbyn 106 780 64 Lima

Tel: 0280-323 44 Fax: 0280-324 44 Mobil: 070-630 4964 info@ericsonilima.se

Copyright 2012 © All Rights Reserved